Camera en Alarmsystemen

Beveiliging met een alarm systeem en
beveiligingscamera ‘s

In Nederland wordt vaak ingebroken en de laatste jaren steeds meer. Volgens onderzoek wordt er elke 7 minuten wel ergens ingebroken.
Op deze site is daarom genoeg informatie te vinden over de mogelijkheden om het hang- en sluitwerk goed voor elkaar te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk uw woning nog beter te beveiligen door middel van elektronische beveiliging. Denk hierbij aan camera- en alarmsystemen.

Ook zijn camera’s en alarmsystemen goed te combineren in 1 overzichtelijk en beheerbaar systeem. Voor zowel de zakelijke markt als de particulier hebben wij meerdere en ook betaalbare mogelijkheden.
Wanneer u hier meer over zou willen weten kijk dan op de pagina van camera’s of alarm.

Dit zijn voornamelijk draadloze systemen waardoor het doorknippen van een kabel niet mogelijk is, om de beelden of signalen te stoppen. De systemen zijn makkelijk door iedere bevoegde te bedienen via bijvoorbeeld een App of afstandsbediening.

Abus Smart Home Alarm en Camera

Ontdek de verschillen

Havekes Deventer biedt u verschillende alarm- en camerasystemen voor verschillende doeleinden en mogelijkheden. Er zit er altijd wel een samenstelling bij die aansluit op uw situatie. Graag zetten wij uw wensen en mogelijkheden samen met u op een rijtje, zodat u voor een redelijk bedrag een optimale beveiliging heeft van uw woning of bedrijfspand.

Wij kunnen u alles vertellen over de talloze mogelijkheden van alarm- en camerasystemen, de onderlinge combinaties en de uitbreidingsmogelijkheden. Indien gewenst dragen wij zorg voor een professionele installatie en het inleren, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Waar onze klanten allemaal zeer tevreden over zijn is het zeer complete en flexibele ABUS Smart Home Security Alarmsysteem. Met een handige app op uw telefoon kunt u vanaf elke locatie uw woning of bedrijfspand in de gaten houden en krijgt u elke melding binnen. Behalve inbraakbeveiliging waarschuwt dit systeem u ook als er sprake is van brand of rookontwikkeling, u slaat dus twee vliegen in één klap.

Het systeem van Abus werkt met digitaal versleutelde zendsignalen en een veilige peer-to-peerverbinding, dus van buitenaf kan geen enkele inbreker dit signaal tegenhouden. Alle opties zijn ondergebracht in één app, die zeer gebruiksvriendelijk is. Ook is er een aanwezigheidssimulatie ingebouwd, zodat potentiële inbrekers denken dat u thuis bent bij afwezigheid. In tegenstelling tot andere merken zijn er geen abonnementskosten.

Alle mogelijkheden op dit gebied bij Havekes Deventer vindt u op de pagina ‘Alarmsystemen’.