Sleutels zijn er in alle soorten en maten.

Zo heb je de standaard cilindersleutel die de meeste mensen kennen van de voordeur. Maar de klasieke klaviersleutel wordt ook nog steeds veel gebruikt om toegang te krijgen tot een pand, schuur of poort.

Daarnaast bestaat er natuurlijk nog de postvaksleutels, auto- /transpondersleutels, fietssleutels, motorsleutels, kluissleutels, niet te vergeten "certificaatsleutels" en nog veel meer. Eigenlijk allemaal te veel om op te noemen.

Havekes Sleutelspecialist Deventer heeft zich gespecialiseerd in alle typen sleutels. Al is het nog zo'n rare, oude of unieke sleutel, wij zullen er alles aan doen om een duplicaat te maken.

Sleutels maken en kopiëren

Al heel lang is Havekes Sleutelspecialist een bekend begrip in Deventer. Welke sleutel u ook nodig hebt. Wij kunnen u zeer zeker van dienst zijn. Wij hebben een grote voorraad aan sleutels. Met onze 10.000 verschillende sleutels zoals: cilindersleutels, klaviersleutels, kluissleutels en autosleutels of welke andere denkbare sleutel dan ook, kunnen wij haast wel zeker ook uw sleutel maken of dupliceren.

Of het nu gaat om een simpele antieke sleutel, een geboorde of een gebaande sleutel, wij draaien onze hand er niet voor om. Met onze zeer moderne computergestuurde sleutelmachines kopiëren wij uw sleutel over het algemeen foutloos.

Het doet er niet echt toe of de sleutel verouderd is, of de sleutel gebroken is, verroest of krom. Wij gaan hem voor u maken of dupliceren.

Sleutel bij een slot maken

Ook is het meestal mogelijk een sleutel te maken 
op een slotje waar geen sleutel meer bij is. Dit kan op twee manieren:

1. Wanneer er een nummer op het slotje staat, kunnen wij vaak door een computerprogramma en een speciale computergestuurde sleutelmachine een sleutel maken op basis van dit nummer.

2. Wanneer het slot te demonteren is en u komt met dit slot in onze winkel, zullen wij zorgen dat in de meeste gevallen een sleutel te maken is op dit slot. Denk hierbij aan bijvoorbeeld imperials, fietsendragers, dakkoffers, reiskoffers, meubelsloten, kastsloten, etc.

Sleutels met code

Als u alle sleutels kwijt bent van bijvoorbeeld uw brievenbus dan hebben we nog steeds sleutels voor u. We kunnen dan de sleutels maken op code. Deze code vindt u op het slot. Zonder code kunnen we u een handgemaakte sleutel leveren. Dit kan ook voor uw autosloten, motor en of fietsslot of andere contactsloten. Ook al zijn al uw sloten een raadsel, wij hebben de sleutel!