Inbraakveiligheid of preventie

Het is zeker niet nutteloos om uw woning, winkel of bedrijfspand extra te beveiligen tegen inbraak. Preventie behoedt u voor inbraak. Als er niemand in het pand aanwezig is, slaan de inbrekers vaak sneller hun slag. Dit gebeurt vooral in de wintermaanden als het veel sneller donker wordt. Een goed hang en sluitwerk en onze anti inbraak strips op uw deuren en ramen zorgen dan al gauw voor extra veiligheid. Inbrekers blijven ook weg als u woning er bewoond uitziet. Bij Havekes weten we hoe we een inbraak het beste kunnen afwenden. En natuurlijk zijn wij specialist op het gebied van hang- en sluitwerk. Ons sluitwerk voldoet uiteraard ook aan het politie keurmerk veilig wonen. Wij hebben goed sluitwerk voor elke situatie. Wilt u advies over inbraakpreventie en veiligheid of goed betrouwbaar hang en sluitwerk.

Dan moet u bij sleutelspecialist Havekes in Deventer zijn. Kijk voor meer achtergrond informatie over het politie keurmerk of inbraak preventie voor bedrijfspanden en winkels of bewoners op PKVW.Wilt u weten wat Havekes in Deventer voor u kan doen aan inbraakpreventie en veiligheid? Bel gerust, of kom langs in ons pand voor een vrijblijvend advies.

Wij helpen u natuurlijk graag verder.

Wij adviseren hang- en sluitwerk met het SKG*** keurmerk

Inbraken zijn helaas aan de orde van de dag. En zelfs als er niet veel bij u te halen is, bedraagt de braakschade gemiddeld 1200 euro. Wist u dat er gemiddeld elke 7 minuten ergens in Nederland een inbraakpoging plaats vindt, en dat dit steeds vaker overdag is? En wist u dat volgens onderzoek maar liefst zeventig procent van de bevolking ervan overtuigd is dat zijn woning voldoende beveiligd is? Veel mensen hebben verouderd hang- en sluitwerk, waardoor een inbreker gemiddeld een halve minuut nodig heeft om een huis binnen te dringen. Een inbreker neemt volgens datzelfde onderzoek gemiddeld drie minuten de tijd om de binnendringmogelijkheden uit te proberen.

Om deze redenen adviseert Havekes Sleutelspecialist iedereen om producten te gebruiken met het keurmerk SKG**, ook wel het sterrenmerk genoemd op hang- en sluitwerk. Met de vermelding van twee sterren hebt u de garantie dat er vijf minuten inbraakwerendheid optreedt als een inbreker een dergelijk slot wil forceren. bedenk dat een inbreker doorgaans niet meer dan drie minuten uittrekt om te beoordelen of hij binnen kan dringen. Producten met een SKG-keurmerk laten de inbraakkans met negentig procent afnemen, wat dus een alleszins waardevolle investering voor u kan betekenen.

Als u twijfelt over de staat en kwaliteit van uw hang- en sluitwerk, maak dan eens een vrijblijvende afspraak met Havekes Sleutelspecialist. Indien u producten heeft ingebouwd met een SKG-keurmerk. Dan is zelfs een korting mogelijk op de premie van uw inboedelverzekering.

unnamed