Reparatie en opening van sloten

Het kan soms best vervelend zijn als u buitengesloten wordt doordat de deur is dichtgewaaid, uw sleutel is afgebroken of als u uw sleutels vergeten bent. Mocht u dit overkomen, dan kunt u ons inschakelen. Waarom zou u iemand inhuren voor het openen van uw sloten? Wij zorgen voor vakkundige opening van uw sluitwerk. Wanneer u dit zelf gaat proberen is de kans aanwezig dat u blijvende schade toebrengt aan uw sloten. Onze goed opgeleide slotenmakers kunnen vrijwel alle soorten sloten openen, plaatsen of vervangen. Afhankelijk van de situatie, veelal zonder schade aan uw sloten. En wanneer u dat wenst kunnen wij ook de sloten vervangen. Dit kan verstandig zijn wanneer uw sleutel is gestolen of als er al sprake is geweest van een poging tot inbraak. Ook als uw slot kapot is gegaan en deze door onze slotenmaker moet worden geopend, kunt u in overleg natuurlijk meteen uw sloten laten vervangen. Wij hebben een scala aan uitvoeringen en kwaliteiten sloten op voorraad. Ook voor het maken en dupliceren van sleutels kunt u zeker bij ons terecht, zodat u weer gerust uw pand of huis kan afsluiten. Sleutelspecialist Havekes geeft u weer een veilig gevoel.

Wij gaan meteen voor u aan de slag op basis van No Cure No Pay. Mocht er schade moeten worden gemaakt, gaat dit altijd in overleg met de klant. Het kunnen openen van een slot zonder of met zo min mogelijk schade aan te brengen, wordt als dienst aangeboden voor €90,-.

Na 18:00 uur en op zaterdagen tot 18:00 vragen wij een tarief van €120,-.

Op zaterdagen na 18:00 uur en op zon- en feestdagen vragen wij €180,-.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, voorrijden en het eerste uur werk. Eventuele benodigde materialen zij niet in de genoemde prijzen mee berekend. Neem contact met ons via ons contactformulier of bel ons op het telefoonnummer: 0570 - 617098.